Vragen

Kunnen we met minder dan 6 personen ook een ‘eigen’ workshop boeken bij de Suikertante?

Je kunt gerust een eigen worksop afspreken met een kleinere groep dan 6 personen. De totale kosten van een 6 persoons workshop deel je dan door het aantal deelnemers.

Kun je bij de Suikertante ook een privé workshop afspreken?

Ook een prive workshop kun je afspreken. Kom één-op-één de kneepjes leren of kom samen met de Suikertante bijvoorbeeld je eigen cupcaketaart, kraamtaart of bruidstaart maken. Voor de kosten geldt ook hier het minimum totaalbedrag van een 6 persoons workshop.

Kun je bij de Suikertante ook taarten, cupcakes of koekjes bestellen?

Je kunt bij de Suikertante alleen workshops volgen, dus geen taarten, cupcakes of koekjes op bestelling, maar wel samen met de Suikertante te maken op bijvoorbeeld een privé workshop.

Kun je bij de Suikertante ook terecht voor een kinderfeestje of verjaardag?

De Suikertante geeft geen kinderworkshops.
De Suikertante geeft wel een Ouder-Tiener Workshop voor ouders en tieners samen.

Wat als een leuke workshop op de agenda al vol is?

Stuur een kort emailtje dat je de betreffende workshop graag wilt volgen. Indien er voldoende interesse is wordt er mogelijke een nieuwe datum ingepland. TIP: Met een eigen groepje kun je zelf een datum afspreken!

Wat doe je als je een workshop hebt geboekt en je kunt niet komen?

Als je zelf niet kunt komen mag je gerust zelf iemand anders zoeken die in jouw plaats de workshop wilt volgen. Een geboekte workshop wordt niet geretourneerd.

We komen graag met een ‘eigen’ groepje maar een aantal deelnemers is wel ervaren en een aantal niet?

Het beste is om met je groep eerst de Basis Fondant workshop te volgen. Voor de deelnemers die meer ervaring hebben zijn er volop voorbeelden in het atelier. Na de basisuitleg ga ik daar dan verder op in. Je kunt hierna met je groep gerust een andere workshop afspreken.

Hoe betalen we de workshop als we met een groep komen?

Bij een ‘eigen’ workshop is er één contactpersoon voor de communicatie (email) en de boeking. Deze contactpersoon maakt daarna ook het totaalbedrag voor de workshop over, dat is wel zo overzichtelijk.